Pressemeddelelse

Tag til banko og bobler i en god sags tjeneste

Søndag den 3. november inviterer kvindenetværket ZontaLillebælt til Banko og Bobler i Bygningen i Vejle klokken 10:30-15. Hele overskuddet går til at hjælpe med at styrke kvinder både lokalt, nationalt og internationalt ved at støtte blandt andet den danske Maternity Foundation, Mødrehjælpen i Middelfart og kampen mod børneægteskaber i samarbejde med ZontaInternational og FN.

For 250 kroner får deltagerne et glas bobler, brunchbuffet og 2 bankoplader, og der er gode gevinster på spil. Ligesom medlemmerne af Zonta Lillebælt kommer sponsorpræmierne fra et bredt område – blandt andet Fredericia, Kolding, Billund, Vejle, Juelsminde og Middelfart.

Der er mulighed for at tilkøbe ekstra bankoplader, og der vil også blive solgt lodder til udtrækning af præmier.

Læs mere om arrangementet, præmierne og Zonta Lillebælt på Facebook og køb billet på zontabilletten.dk

Fakta om Zonta Lillebælt

Zonta Lillebælt er del af den internationale organisation Zonta, der er repræsenteret i 66 lande over hele verden. I Danmark er der 22 Zonta-klubber med ca. 600 medlemmer. De bakker op om den internationale indsats og tilføjer en national indsats målrettet styrkelse af udsatte kvinder i Danmark.

Zontas formål er at styrke og hjælpe kvinder gennem støtte til en række projekter med kvinder som omdrejningspunkt. Uddannelse, forebyggelse af vold og bekæmpelse af sygdomme er nøgleord for indsatsen.

Formand for Zonta Lillebælt er oberst Susanne Bach Bager, som kan kontaktes på 61732301 eller susannebachbager@hotmail.com