Teams Zonta Lillebælt er oprettet

Teams gruppe zonta lillebælt

zontalillebaelt@gmail.com

som inviterer til online møder på Teams ,

skærm og loge er 

Instruktion : Inviterede vil få et link tilsendt,med tidspunkt for start og i bør i god tid melde jer ind på mødet.

Administrator vil i god tid være åben og sige velkommen 🙂

Deltag i et møde uden en Teams-konto
Microsoft Teams
Skrivebord/Mobil
Du kan deltage i et teams-møde når som helst, uanset hvilken enhed du har, uanset om du har en team konto. Hvis du ikke har en konto, skal du følge disse trin for at deltage som gæst.
Bemærk!: Nogle møder giver ikke personer tilladelse til at deltage som gæster.
⦁ Gå til mødeinvitationen, og vælg Deltag i Microsoft teams-møde.

⦁ Der åbnes en webside, hvor du kan se to valgmuligheder: Hent Windows-appen , og Deltag i stedet på internettet. Hvis du tilmelder dig på internettet, kan du bruge enten Microsoft Edge eller Google Chrome. Din browser kan spørge, om det er i orden, før teams bruger din mikrofon og dit kamera. Sørg for at tillade det, så du kan se og høre om det i dit møde.
⦁ Skriv dit navn, og vælg dine lyd-og videoindstillinger. Hvis mødelokalet (eller en anden enhed, der er forbundet med mødet) er i nærheden, skal du vælge lyd fra for at undgå afbrydelser. Vælg telefon lyd , hvis du vil lytte til mødet på din mobiltelefon.
⦁ Tryk på Deltag nu, når du er klar.
⦁ Dette bringer dig ind i mødets informations. Vi underretter mødearrangøren om, at du er der, og en person i mødet kan derefter give dig besked.
Bemærkninger!:
⦁ Hvis der ikke er nogen, der giver dig til mødet inden for 15 minutter, bliver du fjernet fra informations funktionen. Hvis det sker, kan du prøve at deltage igen.
⦁ Nogle funktioner i team møder er ikke tilgængelige for gæster.