May Jeznach Madsen hædret med Kvindeprisen 2020

 

 

 

 

May Jeznach Madsen hædret med Kvindeprisen 2020

8. marts 2020
15:10
Sønderborg

Traditionen tro blev Kvindeprisen overrakt på Kvindedagen, der igen i år blev fejret på Hotel Sønderborg Strand, hvor knap 130 kvinder fik en herlig eftermiddag sammen.
Som en del af programmet kom Gospelfællesskabets koncertkor, New Hope Gospel, og sang nogle af deres sange – og det var med May Jeznach Madsen i front.
Hun blev pludselig også hovedperson i en helt anden forbindelse.
”Vi har valg et give Kvindeprisen til en person, der er en rigtig ildsjæl og flere gange har opdaget at nogle gange er viljen større end det muliges kunst.
Artiklen fortsætter under annoncen

Hun er en kvinde, der gør rigtigt meget for børn og for kvinder – og det er May Jeznach Madsen fra Gospelfællesskabet”, fremgik det af indstillingen.
May Jesnach Madsen har den seneste tid været i medierne, fordi hun – udover at være ’gospeldronning’ også er blev præst i Frikirken – og egentlig har hun det fint uden at være i søgelyset.
”Vi prøver at gøre Gospelfællesskabet til et sted, hvor mennesker oplever, at de kan mere end de troede – og de, der kender mig, de ved, at jeg ikke er meget for pressens bevågenhed. Jeg har det rigtigt godt med at være i baggrunden”, siger May Jeznach Madsen i sin takketale.
Prisen omfatter også et personligt kunstværk – og det er kunstneren Maria Kragh, der har ladet sig inspoirere af Oh Happy Days, mens hun malede et værk til kvindeprismodtageren.